Czy macie już za sobą 18 urodziny?
Podzielcie się, jak wyglądało Wasze przyjęcie urodzinowe. Huczne, do białego rana, a na drugi dzień kac? Czy małe domowe przyjęcie?
Pisać Wasze ogóle wrażenia ;)
A Ci państwo, którzy mają 18 urodziny przed sobą, niech piszą jak chcieliby je spędzić? Jakie macie plany? I czy ogóle spieszy Wam się do tej daty?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Ja mam osiemnastke za 3 miesiące, a chciałabym już! :P
Wyobrażam sobie wielką imprezę do białego rana.!
Mam już w planach nawet robić coś z kumplem bo urodził się dzien przede mną. :) co bedzie to sie okaze. ;)
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
jeszcze 2 lata:) najbardziej marzy mi się ognisko, gitara, śpiewanko i sami dobrzy znajomi. Ale znając życie to pewnie z moich planów wyjdzie jakaś impreza do rana:) Poza tym przez te lata dużo się zmieni i dopiero wtedy będę się bardziej zastanawiać. Póki co, jestem młoda i piękna :D
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Kupa czasu. Nie zastanawiałam się jeszcze. Pewnie jakaś biba będzie
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Do mojej 18-stki pozostało już tylko 26 dni. I nie bardzo mi się spieszy do tej daty. Wolałabym mieć jeszcze te 17 lat, i mieć, i mieć... No ale czasu nie da się zatrzymać, więc dzień za dniem jest coraz bliżej. Jak ja sobie wyobrażam? A no zabawa do samego rana oczywiście ze znajomymi... A kaca wolałabym nie mieć ;)
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
Justyna! Ja będę mieć kaca! Po Twojej osiemnastce oczywiście ;p W końcu siostra tylko raz w życiu odprawi osiemnastkę ;p
A moje? Oczywiście w doborowym gronie, przy wyśmienitej wódce i tabletki 2KC obowiązkowe ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Było minęło prawie rok temu. Zaraz 19 stuknie, a imprezy nie robiłam.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-12-29, 15:22
Do osiemnastki mam jeszcze 29 miesięcy, także jeszcze wszystko przede mną, ale chciałbym je spędzić w domu, w gronie rodziny i z lejącymi się trunkami przeróżnych gatunków. Od piw, aż po najwykwintniejsze wina. % % %
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum