Wiem że takich tematów jest wszędzie pełno, wszędzie się o tym mówi, ale mimo wszystko proszę o rady:)
A więc już nie długo moja koleżanka obchodzi swoje 18 urodziny. Zastanawiamy się co jej podarować, chcemy aby to było co¶ niezapomnianego i trochę ¶miesznego :) Mamy zamiar ułożyć dla niej piosenkę ale przyda się jeszcze co¶ do tego.
A może Wy macie jakie¶ pomysły? Co kupić? Co zrobić? Tak aby tego dnia nie zapomniała :)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Piosenkę polecam od Farben Lehre- Kwiaty :) Akurat na 18ste urodziny :)A prezent? Hmm... najlepiej co¶ ¶miesznego :) Zegar na ¶cianę z pozycjami, kajdanki :p albo tak jak nana pisze... idĽcie do sex shopu i tam co¶ wybierzcie :) grunt by było dużo ¶miechu przy tym :) Aaa... nie wiem jak tam u Was, ale u mnie panuje taki zwyczaj, że jak dziewczyna dostanie czerwon± bieliznę, to musi j± przymierzyć i wszystkim się pokazać :) Też jest dużo ¶miechu przy tym :p
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
,,Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie" xDD Piękna piosenka, koncert mi się przypomniał
Co do tematu... Pomysł z sex shopem jest niezły Ale możecie dać koszulkę z jakim¶ fajnym napisem albo co¶ w tym stylu... Na allegro jest takich rzeczy pełno, jest nawet taka kategoria, to sobie poogl±daj w poszukiwaniu inspiracji ;P
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Przyjaciółce mam zamiar kupić złot± rybkę i szklan± kulę do kompletu.
Ale to też jest super: http://toys4boys.pl/Czter...ka-item116.html Pomysł z sex shopem jest moim zdaniem za bardzo... pospolity. Koleżanki wymy¶liły też co¶ bardzo fajnego czyli wielkie różowego pudło wypełnione różowymi upominkami i tandet±
Kajdanki z futerkiem też się w nim znalazły. Oczywi¶cie futerko było różowe
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Kup co¶ co się przyda i dzięki czemu będzie się mogła rozwijać a nie jakie¶ głupoty. Złóżcie się i kupcie jej co¶ konkretnego, na przykład Mahjong i uwierz mi że będzie bardzo zadowolona. Ja sama dostałam co¶ takiego i uważam że to super prezent.
a co dla faceta na 18-stkę?? jest gadżeciarzem i ma mnustwo różnych pierdół dlatego tak trudno trafic na cos czego jeszcze nie ma :O macie jakie¶ niestandardowe pomysły tak do 100zł??
_________________ ...żyj z całych sił i u¶miechaj się do ludzi bo nie jeste¶ sam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum