Nie:) Nie mam w zwyczaju do nikogo zagadywać, toteż teraz nikt do mnie nie pisze, bo dostępnych jest tylko kilka osób:)
1. Jaki kolor błyszczyka lubisz?
2. Ile miała¶ lat, gdy pierwszy raz napiła¶ się wódki?
3. Nosisz kolczyki?
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
2. czy podoba Ci sie idea Międzynarodowego dnia Zbliżenia?
Kolejne cukierkowe ¶więto, typu Walentynki? sio mi z tym! ^^'
3li napisał/a:
3. Czy jeste¶ odważna/y?
Zależy, w jakiej sytuacji.
1. Lubisz spać?
2. Ile masz włosów na głowie?
3. Lubisz sukienki?
1. Lubisz spać?
2. Ile masz włosów na głowie?
3. Lubisz sukienki?
1. Uwielbiam. Najprzyjemniejsze chwile w życiu ;p
2. Oj duuużo.
3. Tak.
1. Słuchasz teraz muzyki? Jaka piosenka?
2. Jeste¶ sam/a w pokoju?
3. Masz pier¶cionki na palcach?
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
1. Masz kolczyk w nosie?
2. Na ilu forach siedzisz?
3. Rozmawiasz z kim¶ na gg teraz? Z Kim?
1. orange...oferta wydawała mi sie najkorzystniejsza jak wybierałam operatora a teraz to juz z przyzwyczajenia
2. skończyc resocjalizację lub psychologie i pracowac z ludĽmi....no chyba że mialabym kupę kasy to nie pracowałabym tylko "leżała i pachniała"
3. pierwsze wrażenia ale dotyczace charakteru...wygl±d wła¶ciwie nie ma znaczenia
1.Ile chcesz miec dzieci?
2. Jak Ci idzie w szkole?
3. czy jakby¶ uprawiała jogging to wolałabys to robic sama czy z kim¶? (dlaczego)
1. Plany na dzisiejszy wieczorek..?
2. Nagłupsza rzecz/ czynnosc... jaka w zyciu zrobiles/as...?
3. Czy zycie ma jakis sens? - jeżlei tak to jaki?
1. Wła¶nie mnie wyujali ^^'
2. Zachowam j± dla siebie.
3. Ma sens, ale nie chce mi się o tym pisać.
1. Czemu tu tak nudno?
2. Gor±co u Ciebie?
3. Piszesz z kim¶?
1. Czemu tu tak nudno?
2. Gor±co u Ciebie?
3. Piszesz z kim¶?
1. ja tam przeczytalam wszytskie tematy ktore mialam nieczytane, ale tylko na niektore odpisałam :D.... a na inne mi sie nie chcialo.. nie dzi¶ :D
2. niby na dworze tak.. al emi i tak zimno...
3. nie... nie chce mi sie :D
1. Dokończ zdanie.... gdy byłam mał± / małym dziewczynk±/ chłopcem... zawsze... :D hehe
2. Dlaczego na loczuusiu jest tak malo chlopaków? :D
3. Gdyby¶ mogła/ mógł byc kims innym to kim by¶ chciała/ chciał byc?
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum