1. yhmm, ehmm, pojęcia nie mam, myślę myślę i pojęcia nie mam Jednej najmocniejszej chyba nie napiszę:)
2. Taak i to całkiem spore^^
3. Bardzo:)
1. Jak spędzisz wakacje? Wyjeżdżasz gdzieś?
2. Lubisz kabarety? Jaki jest Twój ulubiony?
3. Które miejsca na świecie najbardziej chciał(a)byś zobaczyć?
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
1. 23:00 nie pytaj czemu, nie wiem ;)
2. najczęściej pomiędzy 23:30 a 1 :)
3. jeśli nie muszę gdzieś rano pędzić to około 9
1. Masz konto na last.fm?
2. Czemu odpowiadasz na pytania w tym temacie?
3. Czy jest jakieś pytanie, którego nie lubisz? :P
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Śmierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszczą oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
1. Forest Gump
2. Nie jadę i nie byłam nigdy:)
3. Ten normalny styl, albo drabinka:)
1. Pomyśl o piosence, jaka wpadła Ci do głowy?:P
2. W skali on 1 do 10 jaki/a jesteś leniwy/a, jaką liczbę wybierzesz?
3. Kiedy, w jakich sytuacjach najczęściej dopada Cię smutek?
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
1. Lubisz chodzić boso po trawie? :)
2. A leżeć na trawie i patrzeć w niebo? :P
3. Jaki tytuł ma książka leżąca najbliżej Ciebie?
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
1. Lubię, ale od czasu do czasu, a nie tak jak przez ostatnie dni codziennie. Obecnie mam jej dość.
2. "Ogniem i mieczem" i "Pan Wołodyjowski" :P Chcę mieć Trylogię przeczytaną^^
3. yhmm... 4497168 :P
1. Twój numer gg :P
2. Lubisz dzieci?:) Ile chciał(a)być mieć kiedyś tam?
3. Oddajesz krew albo masz taki zamiar?
1. 4038906 Haha, zapraszam
2. Hmm... takie w przedziale 2-5 lat to nawet lubię, jak mi się zdarzy je mieć, to jednego i najlepiej chłopczyka ;P
3. Oddam krew w 18 urodziny! Taki prezent ;D
1. Wolisz oglądać filmy nakręcone na podstawie książek, czy czytać książki napisane na podstawie filmów? xD
2. Ulubiony sport do czynnego uprawiania ;P
3. Dlaczego mnie lubisz?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
1. Ani jedno, ani drugie Wolę czytać nie inspirowane filmami książki i nie oglądać potem ich ekranizacji, w których połowa faktów jest pokręcona, a połowa w ogóle pominięta .
2. Siatkówka. Jestem za mała i się do tego nie nadaję, ale lubię.
3. Co za pytanie Za całokształt twórczości na forum i za wytrwałość xD.
1. Ulubiona pora w ciągu doby?
2. Na koncert jakiego zespołu najchętniej wybrał(a)byś się w najbliższym czasie?
3. Jaki kolor przeważa w Twojej szafie?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
nioch nioch trzeba zapisać ^^ tylko, że ostatnio i tak prawie nie ma mnie przy komputerze
1. Wieczór
2. hmm Anathemy
3. czarny i zielony
1. Potrafisz oszczędzać?
2. Nie wybierasz się do Wrocławia w wakacje? ^^
3. Grasz w totolotka? :P
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
Lustra wytrzeszczą oczy
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolności
1. Bigmilka^^ Ale najlepsze jest to że poczułam śmietankową radość, zostawiłam patyczka na stole i siostrze się pokój sprzątać zachciało -.-
2. Nie powiem..
3. Bardzo, ale na basenie szybko się nudzi, zdecydowanie wolę w Dunajcu, jest czysty, jest świetny prąd i jest ciekawiej, chociaż zaskrońce pływające koło mnie już tak fajne nie są.
1. Jaka jest u Ciebie pogoda?
2. Jakie najbardziej podobają Ci się włosy u płci przeciwnej?
3. Byłeś/łaś kiedyś na meczu profesjonalnej siatkówki? Jakie wrażenia, albo chciał(a)byś pojechać?
1. Jest ciepło i słonecznie ;)
2. Czarne, albo ciemno brązowe, takie nie całkiem krótkie, bez żelu, a u wyjątków podobają mi się jeszcze długie ;)
O taki przykład: http://www.meskie-fryzury.pl/files/images/3_0.jpg
3. Nie byłam i nie wiem czy chciałabym pojechać :P
1. Gdybyś miał/a przypasować swoją osobowość do postaci z House'a to kogo byś wybrał/a? ;)
2. Lubisz kffiotki? :P
3. Hmm... Napisz co chcesz
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum