No więc każdy na pewno ma jakie¶ piosenki, zespoły, wokalistów których nie lubi. Słysz±c które z nich macie ochotę wyrzucić telewizor/radio przez okno?
Je¶li był taki temat to przepraszam, wyrzućcie^^
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-15, 14:17
Oczywi¶cie jak widzę Blog 27 i Tokio Hotel, to mam ochotę wyrzucić telewizor przez okno, lub rozwalić go młotkiem.^^
Poza tym Doda, Feel, Tokio Hotel, Blog 27, Paris Hilton (bo robiła karierę wokaln±, jak mi to kto¶ pokazał, mówi±c, że fajne, to my¶lałam, że ze ¶miechu padnę xD) i na razie tyle. Chociaż na pewno o czym¶ zapomniałam. Aaa, oczywi¶cie! Haj Skul Mjusikal i Hana Montana! Rzyg.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
To ja mam bardzo duże uczulenie na 1) disco polo (cokolwiek, bardzo bardzo mnie rozstraja i drażni), 2) techno (przyprawia mnie po prostu o ból głowy)
za¶ je¶li chodzi o inne -- to faktycznie nie mogę znie¶ć blue cafe (jak słyszałam piosenkę w radiu -- miałam ochotę rzucić w odbiornik kapciem) no i ostatnio feel. a, jeszcze głos brodki wysoce mnie zniesmacza.
ogólnie jestem bardzo muzycznie wybredna, więc wymieniłam tylko absolutny szczyt mojej czarnej listy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
No to to przykłady:
-Gosia Andrzejewicz, Cerekwicka itp. jęcz±, nie ¶piewaj±
-Rihanna "umbrelaaa elaa ela ela e e e e", co to za stękanie? Jest tragiczna
-Techno, chyba nie trzeba tłumaczyc dlaczego
-Te wszystkie "modne" bojsbendy w bravo typu tokio hotel, us5, bracia johnas
-high school musical, hanny fontanny i cała reszta ¶piewaj±cych i uważajacych się za wielkie gwiazdy dzieciaki
-Fill, za sam± twarz...
-hh, trafia mnie co¶ jak to słyszę
_________________ To nie my przychodzimy na ¶wiat, lecz ¶wiat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały ¶wiat w prezencie
Mam takie co¶ że zazwyczaj odrzuca mnie od tego co w danej chwili jest "modne". Już samo to że jaka¶ piosenka jest na okr±gło puszczana gdzie się nie pójdzie i zachwycaj± się ni± osoby które nie powinny, sprawia że piosenka traci w moich oczach. Ale s± też takie których nie lubię ot tak, np.
-cholera mnie trafia jak słyszę "Po prostu miło¶c"
-nie lubię żadnych Cerekwickich, Andrzejewicz i podobnych,
-high school musical niewypał totalny,
Bramka napisał/a:
-Rihanna "umbrelaaa elaa ela ela e e e e", co to za stękanie?
popieram popieram :D
a tak ogólnie to w sprawach muzyki staram sie być wyrozumiała, bo mi inaczej nie wypada :)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przeno¶nia taka :P
ale zbyt mało jeszcze wiem :D poza tym jestem "zmuszona" do słuchania prawie wszystkiego. W domu każdy słucha czego innego. Jestem w zespole wokalnym i często ¶piewamy takie piosenki które nie koniecznie mi się podobaj±. Doszło do tego że nawet utwory Rubika s± mi bardzo dobrze znane :D
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-17, 09:13
Widzę tu samych rockmanów i metalowców. Mało kto już chyba na tym ¶wiecie słucha trance'u i rapu.
Widzę tu samych rockmanów i metalowców. Mało kto już chyba na tym ¶wiecie słucha trance'u i rapu.
Ja na forach zazwyczaj spotykam metalowców i osób słuchaj±cych rocka :) , jednak tak naprawdę
osób słuchaj±cych rapu, techna czy hip hopu można spotkać dużo więcej (poza internetem), wystarczy że wyjdę na miasto, gdzie dookoła mnie pełno młodych chłopaków z kapturami na głowach, z fajk± w ręce i telefonem z którego leci najnowsze "jeste¶my chłopaki z bloku, a policja to chu* joł joł"
_________________ Strach przed życiem
Wzbudza niepokój
Bunt wisi w powietrzu
¦mierć będzie miała co robić
Lustra wytrzeszcz± oczy
Zabić to jedyne przyjazne słowo
To jedyna niestety droga
Na odzyskanie wolno¶ci
A ja za to, że wokalista nie jada kolacji, a ja nie umiem się powstrzymać przed tym xD Strasznie wkurza mnie ten pan, a szczególnie jego pseudo zachrypnięty głos.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2009-01-18, 12:48
Mogget napisał/a:
Przemek napisał/a:
Ja na forach zazwyczaj spotykam metalowców i osób słuchaj±cych rocka :) , jednak tak naprawdę
osób słuchaj±cych rapu, techna czy hip hopu można spotkać dużo więcej (poza internetem), wystarczy że wyjdę na miasto, gdzie dookoła mnie pełno młodych chłopaków z kapturami na głowach, z fajk± w ręce i telefonem z którego leci najnowsze "jeste¶my chłopaki z bloku, a policja to chu* joł joł"
No masz rację. U mnie też można spotkać tych niby gangsta rap, z ćmikami w łapach i słuchaj±cy Pei czy tam TEDE. A do znienawidzonych dodam jeszcze Behemoth.
Najlepszy death-metalowy zespół! Polska duma w tej kategorii
A co do muzycznych "a fuj" to jeszcze zapomniałam o raperach wszelakiego rodzaju
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum