a więc aby od¶wieżyć: co s±dzicie o tym wykonawcy, czy słyszeli¶cie kiedy¶jak±¶ z jego piosenek, czy słuchacie?
Ja osobi¶cie mam szeroki gust muzyczny i zdarzyło mi się nawet że kupiłam płytę tego pana (nie t± co tam na górze pokazana, inn±). Niektóre z jego piosenek nawet mi sie podobaj± (np. Dangerous, Sorry Blame, Dont matter, Smack that, i jeszcze trochę by się ich znalazło;))
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
a więc aby od¶wieżyć: co s±dzicie o tym wykonawcy, czy słyszeli¶cie kiedy¶jak±¶ z jego piosenek, czy słuchacie?
Jak zapewne już wiecie nie lubię hip-hopu. Słyszałam kiedy¶ jak±¶ jego piosenkę, nie jest taka tragiczna jak inne hip-hopowe, ale to b±dĽ co b±dĽ nie mój gust ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie znam się w ogóle na rapie, hip hopie czy co to tam jest
Nie rozróżniam piosenek tego pana od innych tego typu zespołów muzycznych, więc może nie będę nic pisać na ten temat ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum