Witam Was wszystkich serdecznie ;) Mam tak± przypadło¶ć, że wci±ż szukam dobrego forum dla mnie. Zazwyczaj trafiam na takie, gdzie tematy nie wychodz± poza "co zjadłe¶ dzi¶ na ¶niadanie?", więc frustracja się u mnie pogłębia. Liczę po cichutku na to, że trafiłam na co¶ bliskiego ideału (wła¶ciwie, wbrew powszechnej opinii, ideały s± nudne). Mam na imię Asia i mam 17 lat. Mieszkam w magicznym Krakowie, gdzie życie przypomina bajkę. Na forum trafiłam przez przypadek szukaj±c jakiego¶ w wyszukiwarce google. Pozdrawiam ;)
nie znasz Gans&Roses - bluĽnisz ;P Wiesz co, z Dżemem to jest tak, że niektóre piosenki s± naprawdę dobre, a reszta jako¶ mi nie przypadła do gustu. my¶lę, że to wszystko zależy od brzmienia i także zainteresowania się tym zespołem. Znam tylko ich najpopularniejsze utwory i tylko z nich wybieram to co mi się podoba.
Kurczę, gunsi to klasyka, trudno mówić w ogóle o rocku nie maj±c dobrych podstaw muzycznych (:
witam Cię Miu bardzo serdecznie, przeczytałam kilka Twoich postów i wydajesz mi się naprawdę ciekaw± i m±dr± osob±
a i zgadzam się -- Kraków jest magiczny
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Mam tak± przypadło¶ć, że wci±ż szukam dobrego forum dla mnie. Zazwyczaj trafiam na takie, gdzie tematy nie wychodz± poza "co zjadłe¶ dzi¶ na ¶niadanie?", więc frustracja się u mnie pogłębia. Liczę po cichutku na to, że trafiłam na co¶ bliskiego ideału
Ja przez pewien czas również szukałam takiego forum, na którym będę czuć się dobrze. I wła¶nie loczus taki jest :) Tutaj czuje się jak w domu. Więc Ty na pewno też tu znajdziesz co¶ dla siebie :)
Witam serdecznie!
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
A witamy! :)
Gunsi, mmm
Co do forum, to jest wci±gaj±ce Zostaniesz tu, mamy nadzieję :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum