_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Mam 13 lat i jestem z Malinówki. Nie jeden uznał by że to jedna wielka wiocha i czarna dziura, ale mnie się tam podoba i się nie przejmuje. Denerwują mnie malowne i wycackane dziewczyny, ludzka obojętność na świat i innych ludzi oraz szeregownie ludzi na ,,ligi". gdy widzę, że coś jest nie zgodne z moimi poglądami to z miejsca protestuję. Nie boję się ludzi i niepochlebnych opini na mój temat. Cenię prawdziwą przyjaźń, anie taką ,,pięcio minutową". Wyglądam normalnie: dwie ręce, dwie nogi, brak zeza i ślinotoku. Nie wiem co dalej pisać.
Lubie R'B'N, hip-hop, pop, filmy akcji i jakieś fajne komediodramaty. Czytam różne rodzje książek, romanse, SF, Biblię... Co popadnie. Jestem użytkownikiem strony fasole.pl i przez tę stronę trafiłam na to forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum