Jakie anime oglądacie? Macie swoje ulubione?;>
Za co je lubicie? Co wam się w nich podoba?
Jesteście fanami czy po prostu z nudów oglądacie, nie 'jarając' się tym wcale?:)
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
D.N.Angellll!! Boskie
Naruto- trochę gorsze od DNA
A czasem i Czarodziejki z Księżyca sobie pooglądam ;p
Wciągnęło mnie to na maxa ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
W Naruto najbardziej denerwuje mnie to, że praktycznie nic się nie dzieje, bo to wszystko polega na wypełnianiu misji, które często są nudne. Podobała mi się misja z Zabuzą i Haku:) Chyba moja ulubiona.
Poza tym, denerwuje mnie postać Sasuke i Sakury:) Ale kocham Gaarę, nawet sobie tego nie wyobrażasz;)
Aniołek napisał/a:
A czasem i Czarodziejki z Księżyca sobie pooglądam ;p
W tym mnie wkurza ogólnie to, że w każdym odcinku dzieje się to samo;)
A tak w ogóle, to jest to bajka dla małych dziewczynek, które jeszcze nie dorosły do poważniejszych anime:) Czyli już z tego wyrosłam:)
Dragon Ball Z wymiata <sex>
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczęście oddam życie...
Ale kocham Gaarę, nawet sobie tego nie wyobrażasz;)
Od ilu osób już to słyszałam ;p
dupa na kołach. napisał/a:
W tym mnie wkurza ogólnie to, że w każdym odcinku dzieje się to samo;)
A tak w ogóle, to jest to bajka dla małych dziewczynek, które jeszcze nie dorosły do poważniejszych anime:) Czyli już z tego wyrosłam:)
Tak, tak, jest to nieco ślintaśnie, ale popatrzeć można.
dupa na kołach. napisał/a:
Nie znam:) Ja ogólnie mało oglądam.
Polecam.
Cytat:
Dragon Ball Z wymiata <sex>
oglądałam, jak byłam mała. Wtedy mi się podobało, teraz już nic z tego nie pamiętam ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
najlepszy jest moment, gdy poznajemy go pierwszy raz, gdy się przedstawia i mówi tym pięknym głosem 'Sabaku no Gaara'. Idzie się zakochać, noo.
Aniołek napisał/a:
Tak, tak, jest to nieco ślintaśnie, ale popatrzeć można.
Rozwalił (żeby nie powiedzieć brzydko) mnie odcinek, chyba 16, gdzie jedna z czarodziejek szła na pierwszą randkę. Co ona tam wyprawiała, to powiedziałam sobie, że więcej już tego nie obejrzę;p
Aniołek napisał/a:
oglądałam, jak byłam mała. Wtedy mi się podobało, teraz już nic z tego nie pamiętam ;)
też oglądałam, jak byłam mała. z bratem;) a teraz oglądam od początku już któryś raz. uwielbiam ten humor, akcję, walki i postaci:)
ale nie mówię, że dbz ma same plusy, bo jest wiele spraw, które mi się nie podobają:)
Ja oglądałam "full metal alchemist" "inuyasha" "dragonball (wszytsko) "fushigi yuugi", "czarodziejkę z księżyca" , "rycerze zodiaku" "teknoman" "beyblade" i tak dalej jeszcze wymieniać. Jak narazie moim ulubionym jest full metal alchemist , ale fushigi yuugi też jest
zabójcze (oglądałam je aż 2 razy). Głównie anime lubię za humor (Szczególnie miny niektórych postaci)
"Wciągnęło mnie to na maxa" -----> nie tylko ciebie
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Gość kradnie orzeszki ze snikersów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum