Witam serdecznie. Na początek napiszę, że nie powinno być ze mną problemów, zapoznałam się z regulaminem, a poza tym, to nie jest pierwsze forum na którym się zarejestrowałam. Trafiłam tutaj, bo szukałam mniejszych for, takich gdzie można założyć jeszcze jakiś temat i mieć pewność, że się nie powtarza ;)
Tak więc Patrycja jestem. W tym roku skończę 16 lat, a póki co nadal jestem 15latką. Mieszkam sobie w Rybniku (na śląsku), w tym roku kończę gimnazjum. Interesuję się siatkówką, sama trenuję ją już 3 rok, mangą i anime. Lubię posluchać muzyki, zobaczyć jakiś dobry film.
A teraz witam jeszcze raz i zmykam napisać 10 postów, bo łyso ten profil bez avka wygląda ;)
Pozdrawiam.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Achh.. na tym forum są sami mili ludzie! Jak się cieszę, ze właśnie tu trafiłam.
Macie może jakieś pytania do mnie? ;p
haah ^^
Przepraszam, że Was okłamałam. Lubię czuć się starsza i dlatego napisałam że mam osiem lat. 3 września będę mieć 9 urodziny. Fajnie, nie? ;p
Mój nick? Pewnie dlatego, że jestem Aniołkiem. ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum