Ja bardzo lubię Vichy. Kosztuje ok. 30zł, ale jest w kulce, więc na do¶ć długo wystarcza! Nie pocę się tak bardzo, a to jest dla mnie najważniejsze. (S± ich 2 rodzaje, ja mam ten z zielon± zakrętk±, teoretycznie działa przez 48h)
Rexona lub Lady Speed Stick ;] Te w sprayu, z serii dla nastolatek :)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Różnie. Kupuję to, na co mnie najdzie ochota w sklepie ;p ale zazwyczaj albo Adidas, albo Lady Speed Stick.
Ja już niegdy Lady Speed Stick nie kupię.. Robi± te antyperspiranty ogromne ¶lady, które ciężko odeprać.. Dla mnie najlepszy jest Adidas Intensiv, czy jako¶ tak.
ja mam też duże problemy z poceniem się i używałam już chyba wszystkiego. Chciałam kupić sobie ten vishy, ale zaryzykowałam jeszcze Ziaję i oszczędziłam 20 czy 30 zł a efekt dokładnie ten sam. Bardzo jestem z niego zadowolona.
Kto¶ już wcze¶niej pisał o etiaxil'u. Rzeczywi¶cie cena jest zbyt wygórowana, ale ma on swój odpowiednik pod inn± nazw±, a mianowicie Antidral i kosztuje ok 10 zł. Ja nigdy nie miałam większych problemów z poceniem się, ale jednak po kilkugodzinnym treningu nie da się tego unikn±ć. Po namowie siostry, której on pomógł, wypróbowałam sama. Muszę powiedzieć, że jest dobry. W moim przypadku wystarczyło użycie raz na dwa tygodnie, a pod pachami zawsze sucho, czasami aż za bardzo.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Ale nie jest to dobry spsoób dla osób które poc± się "normalnie". Pocenie się to zwyczajna rzecz. A zbytnie hamowanie tego wtedy gdy nie jest to bardzo potrzebne, nie jest chyba dobre:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A zbytnie hamowanie tego wtedy gdy nie jest to bardzo potrzebne, nie jest chyba dobre:)
Można czasem nabawić się przez antyperspiranty (nie wiem jak to dokładnie się nazywa) zapchania porów czy co¶ takiego. Moja koleżanka tak miała przez codzienne używanie antyperspirantu i musiała i¶ć na mały zabieg.
Ale nie jest to dobry spsoób dla osób które poc± się "normalnie". Pocenie się to zwyczajna rzecz. A zbytnie hamowanie tego wtedy gdy nie jest to bardzo potrzebne, nie jest chyba dobre:)
Masz rację. Napisałam, że nie miałam większych problemów z poceniem. Kiedy¶ jednak przez pewien czas miałam tak± "przypadło¶ć, że przed okresem pociłam się intensywniej, a na treningach tym samym był z tym większy problem i wtedy używałam.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
pewnie chodziło o zatkanie porów skórnych:) co¶ o tym słyszałam:)
Jednym nic się nie dzieje, a dla innych niektóre antyperspiranty s± za mocne. (Antidral jest mocny więc nie radzę używać gdy to nie potrzebne)
Wła¶ciwie z chęci± przybliżyłabym trochę ten problem (zatkanych porów) bo gdzie¶ kiedy¶ o tym czytałam, ale niestety nie za bardzo pamiętam, więc wolę nie wciskać tu żadnych pierdołek :)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum