Antidral jest mocny więc nie radzę używać gdy to nie potrzebne
Fakt, ale etiaksil jest mocniejszy i trzeba przyznać, że oba maj± nieprzyjemny zapach spirytusu.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
zastanawiałam się i nad tym antyperspirantem, ale skoro ma tyle minusów
Tak wielu minusów nie ma. Jedynymi moim zdaniem jest możliwo¶ć wysuszenia skóry (u mnie nie wyst±piło) i nieprzyjemny zapach, ale na szczę¶cie mija po kilku minutach, bo spirytus zwyczajnie wyparowuje. Je¶li kto¶ ma rzeczywi¶cie problemy z poceniem to da się znie¶ć wszystkie wady, kosztem efektu.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
zastanawiałam się i nad tym antyperspirantem, ale skoro ma tyle minusów, to ja wolę moj± ziaje.
te wady s± naprawdę niewielkie. Można spróbować:) tylko trzeba pamiętać o tym że na każdego działa to inaczej:) Ale co jak co, Antidral kiedy¶ wypróbowałam i skuteczny jest:)
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja używam jedynie antyperspirantów w sztyfcie, LadySppedStick lub Nivea. Moim zdaniem takie s± najlepsze. Kulki odpadaj± całkowicie jak również dezodoranty ...
Na szafce jeszcze u mnie stoi niebieski antyperspirant w kulce z Adidasa i różowy z Nivea. Jednak od pewnego czasu używam Super Deo, przy codziennym używaniu wystarcza na rok. ¦wietny.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja używam antyprespirantu Rexony (tylko i wył±cznie w kulce, nie toleruję sprayów, po których strasznie mnie piecze i szczypie) różowego lub biało niebieskiego Cotton. Nie polecam perfumowanego Cocnertino: ma mocny, alkoholowy zapach i gęst± konsystencję. Zupełnie jakby kto¶ popsikał mnie perfumami
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum