Różnie. Kupuję to, na co mnie najdzie ochota w sklepie ;p ale zazwyczaj albo Adidas, albo Lady Speed Stick.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
najlepszy jest etiaxil.. a to dlatego, bo zatrzymuje wytwarzanie potu pod pachami na długi czas i stosuje się go raz w tygodniu i to na noc..jedyna wada to, że wysusza skórę.
Na noc?! Pierwszy raz słyszę, żeby antyperspirant stosować na noc
bo to taki specjalny że nie którym pomaga a innym nie. Przeznaczony dla osób które maj± ogromne problemy z poceniem się i nic im nie pomaga. Ale jest drogi jak cholera (chyba gdzie¶ tak koło 40 zł kosztuje). Kiedy¶ o tym czytałam na jakim¶ forum. I ten antyperspirant nie zawsze i nie u wszystkich działa, szkoda kasy
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum