Jesteście asertywni? Potraficie powiedzieć nie czy raczej ulegacie namowom innych osób?
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Oj jestem i to bardzo;) Czasem nawet sprawia mi to wielką przyjemność;)
W sumie to bardzo trudno jest mnie namówić do czegoś na co nie mam ochoty. Zazwyczaj to się nie udaje;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Zazwyczaj mam wogóle odrębne zdanie niż reszta moich znajomych i przyjaciól, cieszę się z tego że prawie zawsze nie wstydzę się, wyjść na środek i powiedzieć co odczuwam..
Asertywna?
Oj, i to jak.
_________________ Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Tak, jestem asertywna. Mam swoje ustalone zasady, którymi sie kieruje w zyciu i ich nigdy nie łamie. Łamać zasady, które sie samemu wymyśliło? Głupota? (:
Umiem powiedzieć 'nie' bez żadnego problemu (:
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum