Autorytet - człowiek będący ekspertem w jakiejś dziedzinie, cieszący się poważaniem i mający wpływ na zachowania i myślenie innych ludzi.
Kto jest Waszym autorytetem?
Macie jakieś wzory do naśladowania? Są osoby, które mówią: `Moim autorytetem jest Jan Paweł II`, a oglądali go w telewizji pare razy, nie czytali żadnej z jego książek, nie doceniali go przed śmiercią. Należycie do takich osób?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Kto jest Waszym autorytetem?
Macie jakieś wzory do naśladowania?
Nie mam autorytetu i chyba nigdy nie miałam. Nie szukam jakiś wzorów do naśladowania. Nikt nie jest idealny. Każdy popeniał i popełnia błędy.
Sądzę że nawet gdybym znalazła kogoś kto mógł by być dla mnie autorytetem to nie potrafiłabym go naśladować, postępować podobnie jak on.
Sądzę że nikt nie jest wzorem do naśladowania, właśnie dlatego że nikt nie jest idealny.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Ja także staram się nie wzorować, być oryginalna. Żyć, tak jak żyję. Popełniać błędy, jakie popełniam. Uczyć się na nich i nikogo nie naśladować.
Nie mam autorytetu. Jedynie cenię sobie zdanie moich rodziców i czasem pytam ich o zdanie na temat różnych zdarzeń.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum