No, a ktoś zwracał Ci uwagę na ten napis? o.o Różnokolorowy! Czarno-biały! Hie hie hie! Avek też ma różne kolory! Taki...mhmm...dla mnie chyba prędzej to anime, niż manga, bo, bo, bo...eee...bo kolorowy
P.S.
Nie pomagam im, bo śmiesznie wyglądają, jak tak się boją. I jak jeden z nich uderza w kartkę, w której jest uwięziony, aż wygina się!
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Taki...mhmm...dla mnie chyba prędzej to anime, niż manga, bo, bo, bo...eee...bo kolorowy
Oj, Mayos. I manga i anime mogą być kolorowe. Różni się to tym, że manga to komiks, a anime- film animowany. ;) Ale ta dziewczyna wydaje mi się, że jest z jakiegoś anime. ale nie wiem z jakiego ;p
Mayos, oryginalny, ciekawy ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Jakaś manga taka czy cos .. Ogólnie nie przepadam za manga i anime ,ale Twój avek jest łądny taki kobiecy;)
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Buka no taka straszna Buka ;)) Pasuje do nicku, przyjął się na forum. Więc jest cudownie ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Trampek Mój ulubiony but , nawet glany trampków nie przebiją xD. Więc super
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
WifeOfDevil kojarzy mi się... z rockową dziewczyna ;p
BlackSmile przez Ciebie mam ochotę na czekoladę :D:D Ładny, ladny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum