Komentujemy awatary osoby, która napisała przed nami posta.
Zaczynamy ode mnie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Przypomina mi "Czerodziejke z ksiezyca" nie wiem dlaczego?? :|
to jest manga ;p taka japońszczyzna ;p
MaLLinKa ładny misiu ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ehmh...but? Trampek? Albo...kawałek skóry (?) i sznurowadła! No i jakieś metalowe...hmmm...okręgi? I, i... i... i czarne tło. No i te sznurowadła nie aż tak bardzo poplątane
@Dwa posty w dół razem wzięte:
Ej no, one nie pyskują! One krzyczą, jak to Aniołek powiedział! A pfu! Jak to...eee...jak to odmienić? O! Tak jak to Anielica powiedziała xP
Te ludziki są uwięzione w kartce papieru. I nie mogą wyjść na wolność. One cierpią! I próbują się wydostać, rozdziawiając buźki w nadziei, że w jakiś sposób się wydrą
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna śmierci...
Ostatnio zmieniony przez Mayos 2008-07-24, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
BlackSmile, dopiero Sławek uświadomił mi, że to trampek :D
Buka duże oko ma ta buka ;p Nigdy nie przepadałam za muminkami ;p
i uwielbiam mangę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum