Kadzior mam proĽbę pisz po naszemu, bo ja mam wakację i nie będę mózgu wytęrzać żeby rozszyfrować co ty tu w ogóle napisałe¶.
W ogóle to pachnie tu prowokacj±...
No ale nic, witaj
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Siemka, nazywam się Karol, mieszkam w malutkiej miejscowo¶ci Brzyno (może kto¶ słyszał).
Lubię ładne i z poczuciem humoru dziewczyny :-D (x7). Nie znoszę moich niektórych kolegów, którzy "właż± w słowo" i psuj± każd± atmosferę.
Rozszyfrowane specjalnie dla tych, którzy nie chc± rozszyfrowywać samemu o.o Trochę dziwi ułożenie słów (Ot, na przykład - "Lubię ładne i z poczuciem humoru dziewczyny" - xD), ale da się zrozumieć ^^ Poza tym, to było jeszcze łatwe do rozszyfrowania.
F± eóżar fmlsel, gnxvr wnx gra. Oenjb, wr¶yv hqnłb Jnz fvę jrw¶ć an cbqna± cemrmr zavr fgebaę v jxyrvć ghgnw mnfmlsebjna± jvnqbzb¶ć :) Nyr zavrwfmn b gb - fmlse, xgóel hżlł Xnqmvbe wrfg qb¶ć cebfgl, jfmnx mnfg±cvł glyxb avrxgóer yvgrel plsenzv ("v" an "1", "n" an "4", "b" an "0" rgp.), n gb fvę qn wrfmpmr bqeóżavć, n gb qmvęxv grzh, żr plsel f± cbqłbżbar cbq yvgrel, xgóer oneqmb fvrovr cemlcbzvanw± jlty±qrz ("N" v "4", "R" v "3", "V" v "1", "B" v "0" rgp.).
http://evil.pl/rot13/ - polecam odwiedzić, ułatwi rozszyfrowanie, ponieważ powyższy szyfr działa w obie strony i za pomoc± podanej stronki można zaszyfrować, jak i rozszyfrować wiadomo¶ć bez problemu.
Poza tym...to witaj, Kadzior. I mimo tego, że da się rozszyfrować to, co piszesz...nie polecam. Szybko zniszczysz swoj± reputację ^^
_________________ Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
Tchórz nie zazna życia,
Bohater nie zazna ¶mierci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum