Postanowiłam wejść na to forum i zamieścić pierwszy wątek właśnie w tym dziele. Każdy się wita, to i ja to zrobię wypadało by coś napisać o sobie... hmm...
Więc... zacznę od tego, że mam na imię Justyna. Słucham metal oraz rock... czasami zdarzy się, że posłucham reggae, ale to tylko czasami.
Zainteresowania? Hmmm... interesuję się wszystkim po trochu. Hmm... no i w sumie nie wiem co więcej o sobie napisać, bo nie lubię tego robić :)
Jeżeli chcecie coś jeszcze wiedzieć, to pytajcie, odpowiem z przyjemnością. No i mam nadzieję, że będzie nam tutaj wszystkim razem przyjemnie no i że się sobą nie zmęczymy
Pozdrawiam gorąco =*
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
buka żyje w świecie bajek i iluzji :P nic dziwnego zresztą, w końcu jest nieprawdziwa
Witaj XxJustaxX
mam pytanie -- skąd taki nick (ja po prostu nie rozumiem znaczenia tych iksów, ale jestem pewna, że coś znaczą)
wydajesz się być bystrą dziewczynką (;
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Pewnie, że zdradzę :) dla mnie to żadna tajemnica. Więc mam 17 lat =)
Buka, w takim razie postaram się Ciebie również pokochać Jak wszyscy to wszyscy, bez wyjątków
lisette, powiem Ci szczerze, że nie mam zielonego pojęcia skąd te 'iksy' przed nickiem... Znajomi mówią na mnie Justa a 'iksy' to taki zwykły dodatek =)=) żeby nie było to takie hmm... właśnie jakie? no takie proste
a z tą 'bystrą dziewczynką' to czy ja wiem
No i cieszę się bardzo, że da się z wami wytrzymać =) już czuję, że będę tutaj spędzać miło czas =***
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
A no okazało się, że siostra =)=) w sumie, to sama nie wiedziałam. Ale czytałam sobie tam o rodzeństwie i się okazało, że tak =)=) To macie siostry na forum =DD
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Nie mniej Cię witam. <Kazali mi to robić ;p >
A ja też mam pytanie. Kiedy Paweł wraca? ;p
A tak poza tym, to jak trafiłaś na to forum? Bo ja Ci go nie polecałam ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
buka zaprzeczyłam tylko Twojej hipotezie, jakoby wszyscy Cię kochali
nie chcę, żeby ktoś (zwłaszcza nowy) sobie źle o mnie pomyślał`-- w końcu "twoi znajomi świadczą o tobie" czyż nie?
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum