Zapewne studniówke wiele Was ma przed soba jeszcze :):) ale czy chodzicie na imprezy szkolne typu dyskoteki:)?
I jak to ogolnie wygląda w Waszej szkole (organizacja, miejsce, nadzór opiekunów)
Nie chodzę, bo nie lubię takiej muzyki, jaką tam puszczają ;) I tyle.
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
W czasie mojej kariery ucznia chodziłam bardzo rzadko. Ponieważ nie odpowiada mi muzyka i niektóre towarzystwo
Ale że w 3 klasie gim należałam do sekcji porządkowej w szkole mogę powiedzieć coś na temat organizacji.
Miejsce - korytarz szkolny. Parę osób siedzi przy sprzęcie. Kilka przy głównym wejściu i zbieramy tam legitymację i kasę od uczniów. Później albo siedzimy przy wejściu i pilnujemy, albo zaszywamy się w klasie i zamawiamy pizzę
Co do opiekunów każda klasa musi przynieść deklarację, że ma załatwionego jednego nauczyciela i rodzica. Między innymi dlatego moja klasa nie chodziła na dyskoteki, nigdy nie mieliśmy tego wymaganego papierka
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Zawsze w podstawówce i w gimnazjum takie coś u mnie było, obowiążkowo na dzień chłopaka, walentynki i chyba dzień kobiet. Chodziłam na takie imprezki żeby się pobawić z znajomymi ludżmi z klasy, ze szkoły. Najcześciej była jakaś tam sala zarezerwowana dla szkoły i każdy musiał mieć oświadczenie od rodziców, że może uczestniczyć w zabawie.
Czasem chodzę, nie wiem jak w nowej szkole bo jeszcze nie było , ale w starej opiekunowie stali przy schodach i pilnowali a napoje itd w własnym zakresie.
chodze sporadycznie na takiego typu imprezy szkolne głównie przez muzyke i "atmosfere"...wole wybrać sie ze znajomymi na dyskoteke czy klubu tam można sie pobawić zdecydowanie lepiej niż na szkolnych imprezach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum