_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Ja właśnie wolę balsamy bardziej wodniste. Gęste są za tłuste... Takie dziwne :D
Ale każdy woli coś innego :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
No właśnie, dlatego jest tyle firm. Każdy wybierze coś dla siebie ;D
Ja też nie lubię tłustych balsamów, przeszkadza mi to oczucie, że mam coś takiego na ciele.
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Smarując się balsamem z Sopotu nie przepadam za tym zapachem, ale da się to przeżyć. I czasami jakaś smuga wyjdzie nawet jak wcześniej zastosowałam peeling (najczęściej na nogach). Reszta to ok. Plusem jest niska cena.
Ja nie lubie tych z Johnosons czy jak to tam sie pisze, bo kiedyś spiekłam sobie nogi, połozyłam gruba warstwe i zapomniałam ze to brązujący, zresztą jak dobrze bym nie rozmarowała to i tak zostawia smugi
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
garnier, różowy, bardzo dobrze nawilża
próbowałam już różnych, ale ten chyba zawiera najbardziej optymalny zestaw cech, które mnie interesują -- nie pachnie zbyt intensywnie, szybko się wchłania, nawilża momentalnie, polecam.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Mi czasem zostawia. Na nogach najbardziej. Johnson's Holiday Skin zużyłam jedno opakowanie i też czasem mi zostawiło smugi. Więc wybrałam Sopot. Efekt miałam podobny, a przy Sopocie jest niższa cena.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum