Wysłany: 2008-09-22, 16:20 Bardzo mało aktywne forum.
Zastanawiali¶cie się nad jak±¶ reklam± tego forum, nie wydaje mi się aby było jakie¶ zacofane, ale strasznie mało tu aktywnych postaci.. mało nowych, i ogólnie mało tematów, nie ma z kim dyskutować..
a reklama?
_________________ Umiera się na wiele sposobów: z miło¶ci, z rozpaczy... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
no i tak parę moich osobistych uwag:
-tematów jest naprawdę wiele, nic tylko się w nich wypowiadać, je¶li uważasz że za mało nic nie stoi na przeszkodzie żeby¶ ty otwierała nowe tematy
-osób do dyskusji też nie brakuje ale z powodu szkoły chyba wszyscy się wyczerpali, a poza tym ty też za bardzo jak na razie się do dyskusji nie palisz;P
- reklama? ależ proszę bardzo, może jakie¶ propozycje.
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Buka, nie chodzi o to, że tematów dużo, ale o to, że mało kto się w nich udziela.
ale ona jest tu nowa więc ma duże pole do popisu i wile tematów w których mogłaby się wypowiedzieć i s±dzę że znalazłoby się parę osób które by skomentowały jej wypowiedzi ;P
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
wypowiadam się, ale lekcje obok też chc± troche mojej uwagi...
i wlasnie dlatego forum upadlo
_________________ Go¶ć myslisz ze jestes zajebisty?
Zajebistym trzeba sie poprostu urodzic ^^,
Polski rodowód w aktach
Opieram się tylko i wył±cznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Je¶li kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Bo nie lubię gdy kto¶ kłamie
Służę pomoc±, nie na każde zawołanie
Nie upadnie! Będziemy walczyć o nie do ostatniej kropli krwi!
A tak na marginesie, to ten temat jest offtopowy ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Jak na razie widzę tu dużo tematów do rozmów.
W wolnym czasie tu zagl±dam, choć od niedawna tu jestem[dokładnie od wczoraj he he] . . . Mam nadzieję, że forum będzie jak najdłużej :)
Co się z Tob± dzieje? Czy nie zapomniałe¶ o nas??? Forum www.loczus.pl istnieje Znajdziesz tu wiele interesuj±cych tematów i bardzo ciekawych ludzi. Czekamy.
Polski rodowód w aktach
Jednorazowy i oryginalny
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
Polski rodowód w aktach
Jednorazowy i oryginalny
Gdy kto¶ powiela kogo¶
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczer±
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum