E nie, bez mężczyzny, jak najbardziej. Owszem, miły dodatek, ale czy aż tak bardzo świadczy o naszej kobiecości?
W zasadzie nie przychylam się do żadnej odpowiedzi (pewnie wybrałabym tampony, gdyby była taka opcja), ale ponieważ mam hopla na punkcie dobrych perfum, zaznaczam właśnie je (: ot, taka mała fanaberia.
Trudny wybor, wiec ja nic nie zaznacze chyba, bo to zalezy od kobiety. niektora nie moze zyc bez blyszczyku, a druga bez telefonu komorkowego.
wiadomo że każdna kobieta jest inna
Ale wybież coś z ankiety, bez czego twoim zdaniem nie może się obyć prawdziwa kobieta. Bez czego z tych podanych w ankiecie ty się nie możesz obyć
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Dlatego że kobieta jakby nie było jest kobietą dla mężczyzny i to dla niego jest piękna itp.
Bo zaraz odezwie sie we mnie głos feministki ;p
A ja nie wiem bez czego nie może się obyć. Zaznaczam, że bez perfumu ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
No wiecie co, wolicie perfumy od prawdziwego faceta, wstyd!
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No wiecie co, wolicie perfumy od prawdziwego faceta, wstyd!
Jaki wstyd! My, kobiety nie żyjemy dla mężczyzn. To oni zostali stworzeni by nam towarzyszyć ;p A my z łaski swojej umożliwiamy im ten przywilej :))
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pierwsza myśl? Bez perfum.
Przecież kobieta potrafi się obejść bez mężczyzny, jest wiele takich przypadków.
Perfumy są stworzone właśnie dla kobiet, to one mają być piękne i pięknie pachnieć. Co innego tak przyciąga mężczyzn?
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Perfumy, lubię dobre perfumy. I komórka, bez komórki jak bez ręki.
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum