Forum Młodzieżowe, wielotematyczne Strona Główna

Ogłoszenie 

Witamy wszystkich nowych userów, zapraszam do rejestracji :)

Zostań Użytkownikiem Miesiąca i zdobądź cenne nagrody:)

Poprzedni temat «» Następny temat
Błędy ortograficzne.
Autor Wiadomość
Vanilla 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 15:34   

buziak napisał/a:
to co robie- to moja sprawa chyba, nie?

Ważne jest jak forum wygląda a staram się jak mogę.

Nie bądź niemiła, bo będziesz traciła ludzi na forum, a po co Ci to ? (:
Za mało masz ludzi żeby to forum wyglądało tak jak inne, dużo większe i sprawniej działające.
I nie odbieraj tego wszystkiego jako krytykę, ale przecież po to jest ten dział.
Ty ustalasz zasady, ale powinnaś słuchać też userów, bo to dzięki nam to forum dzisiaj istnieje.
Wyœlij buziaka autorowi tego posta

buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 15:43   

Droga Vanilla nie jestem nie miła tylko czasami niektórzy dużo wymagają. Ja rozumiem nie znasz forum i nie wiesz jeszcze jakie zasady na nim panują.

Staram się każda decyzje ważniejsza przedyskutować z userami i to oni w wiekszości wypadków (żeby nie napisac ze we wszystkich) ustalają sobie co chcą a czego sobie nie życzą. Opinia ich jest bardzo istotna.

Tylko nie bierz mojej uwagi negatywnie ale zanim coś zaczynamy zmieniac w prawie to pierw trzeba się zapoznać w prawie zwyczajowym danej ziemi i z admosferą jak i mentalnościa ludzi tam zamieszkującej. Tak jest w tym wypadku i dlatego uważam iż zanim zaczniesz rzucać jakieś nowe pomysły itp to chciałabym abyś poprostu zapoznała się z tą społecznościa. Aczkolwiek nie kwestionuje Twoich dobrych chęci gdyż to dobrze o Tobie świadczy, że chcesz nam pomóc ;)

Vanilla napisał/a:
Za mało masz ludzi żeby to forum wyglądało tak jak inne, dużo większe i sprawniej działające.
forum jest małe jak i młode no i przede wszystkim ma już za sobą troche kryzysów mniejszych bądz wiekszych ale jakoś trwamy.
No i przede wszystkim nie jest moje. A ja tu władzą prawotwórczą i wykonawczą nie jestem. Żależy nam na tym aby to userzy sami kształtowali sobie te forum i aby było im dobrze. A to jak mi wychodzi? to oceniać tylko tutaj tym starszym i że tak się nieładnie wyraże obrytym użytkowniom forum.

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl

Vanilla 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 15:51   

buziak, nie do końca jest tak jak mówisz.
Tak się składa, że byłam na ważnym stanowisku Waszej konkurencji, która do dzisiaj ma się bardzo dobrze i z którą do dzisiaj walczycie w googlach o pierwsze pozycje.
Dlatego wiem co powinno się zmieniać, jak powinno się działać na forach tego typu.
Nie mam 15 lat (nie obrażając nikogo) i nie mam kaprysów związanych z dojrzewaniem i nie nazywam się księżniczką i pępkiem świata, która idzie tu i tam i musi mieć to co chce.

I nie po to to piszę, żeby zmieniać zasady na forum, ale właśnie dlatego, że nie od dzisiaj kręcę się w środowiskach tego typu jak to forum. Może źle, że w ogóle się wypowiadam, bo powinnam napisać około 100 postów, żeby w ogóle ktoś moje rady traktował nie tyle co na poważnie, ale na plus. Po prostu spodobało mi się to miejsce i chciałabym przekazać to co już wiem i podzielić się swoim doświadczeniem.

Bo jeśli ktoś nawet jest tutaj od początku, to niestety nie ma porównania z innymi miejscami i nie jest na bieżąco.

buziak 
alfonsik

Buziaki: 7/3

13.98 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 15:59   

Vanilla każde forum ma swoją specyfike i swój kliman. Moim zdaniem te duże liczne z setkami aktywnych użytkowników tracą na klimaie, bo ludzie się już tak nie "znają". A nam tutaj nie zależy na tysiącach aktywnych użytkowników ale na umiarkowanej liczbie ;-)

Każde forum ma inna polityke inny regulamin i sposób prowadzenia :)

Ja również byłam na wielu forach;)

http://forum.inastolatki.pl/portal.php
http://www.loczus.pl

Vanilla 

0.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 16:09   

Nie, to też nie jest tak. Zawsze będzie tak, że forum się rozrasta, a nie wszyscy są aktywni.
A czym więcej userów, tym więcej osób aktywnych - powinno być, chyba, że forum nie ma nic ciekawego do zaoferowania.

Ja też zawsze byłam za tym, żeby było 100 osób, ale aktywnych, ale to też do końca nie jest rozwojowe, bo w końcu forum umiera. Kończą się tematy ogólne, brak problemów i tyle.

BlackSmile 
Użytkownik Miesiąca
Fruktoza ^^

Otrzymał 4 piw(a)

83.93 Punktów
Wysłany: 2008-08-25, 18:17   

Vanilla, może jest nas tu mało, ale nie nudno. W końcu Liczy się jakość, a nie ilość.
A buziakowi chyba nikt ze stałych użytkowników nie ma nic do zarzucenia. Chociaż jest sama, to świetnie daje sobie radę ;-)

Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose

Everybody lies! :P

Berecik90 
wujek klozetowy

3.00 Punktów
Wysłany: 2008-08-26, 11:04   

Vanilla napisał/a:

Ja też zawsze byłam za tym, żeby było 100 osób, ale aktywnych, ale to też do końca nie jest rozwojowe, bo w końcu forum umiera. Kończą się tematy ogólne, brak problemów i tyle.

ja nie jestem pewien czy forum przestanie sie rozwijac i skoncza sie tematy jesli bedzie 100 aktywnych userow :roll:
BlackSmile napisał/a:
może jest nas tu mało, ale nie nudno. W końcu Liczy się jakość, a nie ilość.

no dokladnie :) a szczerze mowiac jakosc postow na tym forum przewyzsza wiele innych for 'wysoko rozwinietych' :-P
Opieram się tylko i wyłącznie na faktach
Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny
Jednorazowy i oryginalny
Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero
Gdy ktoś powiela kogoś
Uważam go za zero
Mówię prawdę szczerą
Bo nie lubię gdy ktoś kłamie
Służę pomocą, nie na każde zawołanie

Przemek 

Wysłał 1 piw(a)

9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-29, 12:05   

Jeśli ktoś popełnia błędy ortograficzne, to lepiej, żeby najpierw napisał swój post w Wordzie lub OpenOffice, a następnie niech przekopiuje poprawną wersję bez żadnych błędów na forum.

Odpowiedz do tematu