Ja nie mam blog miałam już wiele razy mój rekord do 1300 komentarz xD,ale po roku wiec zle. Mam wiec pytanie (bo po co zakładać osobny temat) co wam daje blog?
Macie jakas rado¶ć z niego? Przejmujecie się niemiłymi komentarzami?
_________________ W życiu ważne jest to co osi±gn±łe¶...
Założyłam niedawno www.hammerfall.blog.onet.pl , ale jeszcze nic na nim nie ma, bo czekam, aż mi koleżanka nagłówek zrobi ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ostatnio zmieniony przez WifeOfDevil 2009-03-01, 20:44, w cało¶ci zmieniany 1 raz
A można się pochwalić forum, gdzie jest się współpracownikiem? :)
Je¶li tak to zapraszam na nowe forum http://swiat-kobiet.unl.pl/
Niestety problemem jest mała liczba użytkowników
To ja zapraszam na forum ogólnotematyczno- reklamowe ******
Forum jest stosunkowo "młode" więc nowi użytkownicy s± bardzo mile widziani :)
Zapraszam
/Buka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum