Bardzoooo lubie tanczyc ;)
Na parkiecie? hmm bardzoo dobrze ;)
ale chyba lepej sobe radze na rurce <lol2> - nie no zartuje - kilka razy mi sie zdarzyło
A tanczyc bardzooooo bardzoooo bardzooo lubie ;))), na dyskotekach podesty zawsze moje hehe :D no i na imprezach (nawet domoweczka) parkiet tez moj :D:D
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
hmm... ja lubię xD. Ale jak nikt nie patrzy, to czasem sie trochę poruszam xD. A na jaki¶ imprezach (u mnie bardzo rzadko) to zawsze ¶cianę podpieram xD Ew. siedze przy stoliku :D
_________________ "Rasta znaczy być wolnym, ¶miać się, bawić,
Kochać, szanować i ufać. Wiedzieć
Sk±d i dok±d, od czego i dlaczego
Poszukiwać, odkrywać, wędrować"
Habakuk
Taniec to co¶ pięknego;) W sumie dlatego, że na parkiecie można robić wszystko, co się chce;) Byleby było do rytmu. Współczuję ludziom, którzy nie maj± w sobie słuchu muzycznego, maj± przer±bane przez to.
_________________ Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozst±piła pod nogami... rozumiesz? Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz? Za takie szczę¶cie oddam życie...
Lubię tańczyć. A jak mi to wychodzi? hmm trudno powiedzieć, najlepiej to wiedz± osoby które mnie widziały na parkiecie. Ale s±dzę że nie jest tak Ľle heh
Jak jaki¶ kawałek mi wpadnie do ucha to moje ciało samo tańczy posłuszne... ;D
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Tańczyć lubię, chyba jak większo¶ć dziewczyn.
Nigdy nie ćwiczyłam, nie byłam na żadnym kursie;p
A jak tańczę? Nie wiem. Tak jak każdy. W rytm muzyki ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
a jak np radzicie sobie z taimi tancam typu standardowe tradycyjne? (walce itp:)
b±dz latyno0amerykańskie (cha cha, samba itp)
walca umie i jak każdy chyba poloneza też. No i belgijskiego też umię.
Od wrze¶nia będę chodzić na naukę tańców latynoamerykańskich, więc je też będę umieć
WifeOfDevil napisał/a:
pogo
oj tak, to jeden z najwspanialszych tańców po których nie bol± tylko nogi, wiekle czę¶ci ciała też na tym może ucierpieć
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum