Ostatnio zauważyłam pare dni po pettingu ból w podbrzuszu.. Także i jajników.. Od czego to może być? Czytałam na różnych forach, że to przez bakterie, które chłopak mógł mieć na palcach.. Jak sobie gniote podbrzusze.. to też zauważyłam powiększony lewy jajnik.. Co z tym mogę zrobić? Czy któraś z Was też to miała.. ?
właśnie mi o to chodzi, że konkretnie nie wiem czy to jest od tego.. lekarz nawet mnie nie zbadał ani nic.. tylko powiedział że mi tabletki przepisze.. a na nich wyczytałam całkiem inne objawy niż te co ja mam...! Dlatego się pytam Was.. czy takie coś miałyście.. ?
To zmień lekarza na takiego, który Cię zbada... A jeżeli masz jajnik powiększony, to może to być zapalenie... Więc nie zwlekaj tylko wybierz się znowu do lekarza...
I wiesz co... ja bym se już na Twoim miejscu darowała te pieszczoty z facetem...
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
właśnie mi o to chodzi, że konkretnie nie wiem czy to jest od tego..
zaczełaś brac te pigułki???
mam nadzieje że wziełaś je w pierwszy dzień cyklu :):) bo wtedy jest wskazane :):)
Jak rozpoczełaś branie pigułek antykoncepcyjnych przez pierwsze trzy miesiące występują rózne skutki uboczne :):) więc jeżeli bóle nie są mocne musisz je poprostu przetrwać. Jeżeli są idz do lekarza i powiedz aby zmienił Ci pigułki może na coś innego tak twoje ciało nie będzie reagowało :)
ale i tak musisz skończyć to opakowanie :):)
Poza tym w tamtym temacie sama pisałaś że byłas u lekarza i :
[quote="ttossiaa"]Ostatnio ta
ttossiaa napisał/a:
Ostatnio także zauważyłam ból jajników.. podbrzusza..
Po prostu przeziębiłam sobie jajniki.. !!
z kontekstu to wyszło tak ze lekarz cie tak zdiagnozował :)
Więc nie wiem po co to następne pytanie skoro lekarz Ci powiedział że to wynika z przeziębienia :)
może poprostu cieplej się ubieraj bez odsłaniania brzuszka i zaopatrz się w cieple skarpetki :):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum