BrzydUla
Autor
Wiadomość
BlackSmile
Użytkownik Miesiąca Fruktoza ^^
Wysłany: 2009-04-08, 17:59
No to, kto ten serial ogląda?
Kto się ze mną pozachwyca głównym bohaterem?
_________________`Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Everybody lies! :P
biedroneczka
Wysłany: 2009-04-08, 18:05
Ojj, przykro mi - nie ja! "Brzyduli" nie oglądam, jakoś się nie złożyło, widziałam chyba tylko połowę jakiegoś odcinka. xD Może kiedyś obejrzę kilka więcej, to będziemy mogły pogadać.
_________________http://www.forumowo.net/
Bramka
Wysłany: 2009-04-08, 19:34
to jest głupie^^ Ani mnie to nie śmieszy, ani nie podoba. A główny bohater? Nie wiem który to^^
_________________To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
BlackSmile
Wysłany: 2009-04-08, 19:37
Pfff... Wszystkie seriale są głupie (no, prawie ;P), ale ten jest jeszcze śmieszny ^^
_________________`Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Bramka
Wysłany: 2009-04-08, 19:41
Właśnie o to sie rozchodzi ze mnie to nie smieszy^^ Ani troche:P Choć kto wie, może gdybym wiecej oglądnęła to bym polubiła:P
_________________To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
BlackSmile
Wysłany: 2009-04-08, 19:47
Hehe, ja mało seriali nałogowo oglądam. Ale ten jakoś wyjątkowo lubię ^^
Axl Rose