Specjalne okazje to oczywiscie szpileczki ;)))
Ale lubie bardzo chodzic w baletkach, adidasach, trampkach :D, ale w sumie i tak najlepiej czuje sie na bosaka :D i mogła bym tak nawtepo ulicy chodzic (zreszt juz nie raz sie tak zdarzyło, ze sie na cos wkurzyłam, buty w reke i go!) hehe ;)))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Ehh ostatnio przez pól miasta tak szłam i sie aby ludzie na mnie dziwnie patrzyli. Ale ja juz takla jestem, ze sram na opinie innych ludzi xD Wiec nara im xD :) hehe
Wazne zbey mi bylo dobrze i wygodnie, im sie nie podoba to juz sorry, ale nie mój problem xD
/ to nie czat wiec postaraj sie nie nabijac postow w ten sposob:) wczesniej kasowalam je bez slowa teraz beda ostrzezenia - wiec prosze nie kaz mi tego robic;)
pozdrawiam/buziak
_________________ " ... To Wszystko Minęło, Nigdy Już Nie Wróci ... " ;D
Ja to w sumie hmm roznie, duzo zalezy od dnia: humoru pogody, okazji :D
ale tez lubie chodzic na obcasie ;)
mam 173cm wzrostu i np jak zaloze swoje ulubione szpileczki to tak ok 180cm mam ;) heh :d Ale mam i nizsze, uwielbiam chodzic w roznych butkach, szpilkach, trampkach, baletkach, kozaczkach na szpileczce... :D japonkach, ale i na boso kocham chodzic ;)
Ale najwazniejsze zeby bylo mi wygodnie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum