Więc witam. Jestem.. Buka;)
Na forum pomógł mi trafić wujek google
Lista moich zainteresowań jest bardzo długa(np muzyka, taniec, filmy, książki itp itd)
Lubię poznawać nowych ludzi, lubię rozmawiać i dowiadywać się ciekawych rzeczy;)
Dopiero tutaj przyszłam, ale mam pytanie. Specjalnie zajrzałam do tego działu, żeby się czegoś o Tobie dowiedzieć. ;p Bo Twoje posty mnie zaciekawiły :D
Ile masz lat?
;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Stawiam, ze jesteś starsza ode mnie. Nie wiem, gdzieś 17-18 ? :))
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum