No cóż, skoro taka jesteś, to zbaczasz z dobrej drogi na złą.
Czyli Bóg cię opuszcza.
Haha xD Bóg nie opuszcza nikogo. Jak już to ja mogę opuścić Boga, ale nie robię tego.
Nie chodzę do kościoła, nie modlę się, ale w Boga wierzę. Ale posty nie na temat.
Buka napisał/a:
Czy uważasz się za dobrego człowieka?
Tak po większym namyślę, dobra nie jestem, ale zła też nie ;)
Buka napisał/a:
Co to znaczy być dobrym człowiekiem?
Pomagać innym, mieć szacunek dla innych.
Jeżeli chodzi o kobietę to nie paląca, nie pijąca, nie przeklinająca, szanująca się. A facet dżentelmen, również bez nałogów, z szacunkiem dla innych ;P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Czy jestem dobrym człowiekiem? W pewnym stopniu napewno tak. Nie staram się wyrządzać nikomu krzywdy, jednak zdarzy się że jest inaczej. Jestem osobą dość szczerą, potrafię zranić swoimi słowami. Czasem coś mówie a później myślę, a to może wielu zranić.
Człowiek dobry to człowiek, który postępuje zgodnie z własnym sumieniem i zasadami. Człowiek pomocny, dobroduszny, szanujący innych. Niewielu jest na świecie dobrych ludzi. Dzisiejsze czasy, pogoń za pieniądzem, sprawiają, że wielu z Nas nie dostrzega cierpień innych, widzi tylko dobra dla siebie, nie zastanawia się, że "walcząc" każdego dnia zapomina o innych (nawet najbliższych)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum