Czasem mi się zdarza, ale nie tak niewiadomojak, żebym mogła narzekać ;)
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Ja się czerwienię i to śmiejąc się, wstydząc itp.
Uważam osobiście, że to urocze, chociaż drażnią mnie takie słowa: "BURAK!".
_________________ "Operacja wyrwania serca, przeprowadzona w normalnych warunkach jest całkowicie bezbolesna. Trwa od dwóch do trzech minut. Zostaje po tym blizna, zwana również świętym spokojem."
mam ciemną karnacje i dzieki bogu na mojej twarzy ciężko zauważyć rumieńca nawet gdy czuje, że robie sie czerwona.
Nie wiem dlaczego tak jest, ale to w subie dobrze
_________________ ..:Kochasz ten kraj, gdzie wszyscy są komediantami :..
Jak coś mnie zawstydzi, a nawet coś bardzo rośmieszy to moja buźka staje się lekko różowa. Ale nie jest to takie drastyczne i nie widać tego na kilometr ani nie jest to kłopot (:
Mój kolega jest taki, że nawet na najmniejszy szczegół oblewa się rumieńcami. Twarz cała czerwona. Przyznam, że to nawet fajne jest u niego. Znak rozpoznawczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum