Zauważyłam, ze to do¶ć częsty "problem" wsród zazwyczja nastolatków.
Z wiekiem to raczje zanika.
Cegiełka - buraczek - irp. czyli rumience na całej twarzy gdy sie kto¶ mocnooo zawstydzi ;)))
I takie pytanko, jak sobie z tym radzicie? I czy czesto wam sie to zdarza? :))
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Czy zanika... nawet i starszej osobie może pojawić się rumieniec w chwili zawstydzenia.
A jak sobie z tym radzić to sam nie wiem ;) Z reszt± zależy z czego to zawstydzienie się wzięło w danym momencie.
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
Hmm własnie to mnie bardzo zastanawia bo nie umiem pomoc mojej kumpeli kochanej, która na każdym kroku robi sie jak cegiełka gdy cos powie nie tak lub gdy ktos jej jakis komplement powie. I nie wiem co jej moge doradzić, już nawet przed lusrem probowałysmy (takie zdobycie pewno¶ci siebie)- ale nie bardzo jej to pomogło.
Spróbuj trenowac przed lusterkiem ;)))
w malenkim/niewielkim ale jakim¶ jednka stopniu pomaga :)))
Mów sobie "jestm piękna" itp. MOzesz nawet stan±c naga, przed soba sam± nie musisz sie wstydzić swego ciała ;))
Dasz rade ;) musis zpopracowac ;)
Jeżeli nie ma na to sposobu to musi to przej¶ć samo ;) ! :*
Hehehe ;d;d Ostatnio do¶c czesto jak rozmawiam z takim kolega to jakis maly rumieniec sie pojawi na buzce :D:D hehe to przez te jego oczka, które na mnie patrz± :))) hehe.. . . . . :D:D i zawsze sie ze mnie smieje.. ;PP Ale kochany wiariacik ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum