Chcę, aby wszystko mi się chciało
Nie chcę, aby mi się nie chciało
Bardzo filozoficzne
Ja bym chciała się z Kim¶ spotkać...
A nie chciałabym... nie chciałabym i¶ć jutro do szkoły ;]
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać ¶wietny tekst.. potem słyszę w głowie cudown± muzykę... My¶lę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i u¶wiadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Od przedmiotu raczej nic, ale od pana, który mnie uczy owego przedmiotu... Biologia sama w sobie jest fajna. W gimnazjum uwielbiałam tan przedmiot. A teraz? Facet zagraża połowę szkoły, połowa zagrożonych osób nie zdaje.
Chcę widzieć pana P :D
Nie chcę czekać do jutra :P
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Chcę mieć znowu komputer ...
Nie chcę tak jak XxJustaxX, mieć jutro biologii ... bo mam sprawdzian, ale brak chęci do nauki (wolę ostatni dzień posiedzieć na forum xD)
_________________ "Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't know he's lost"
Chcę żeby była już sobota.
Nie chcę żeby znowu zacz±ł padać ¶nieg.
_________________ "Proszę nie mów muszę odej¶ć, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet je¶li to co było już nie wróci,
nawet je¶li dzi¶ już nic to nic nie znaczy."
Chcę, by już była wiosna.
Nie chcę, by kończyły się ferie.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum