Przemek
9.19 Punktów
Wysłany: 2008-08-27, 21:23 Chłopaki Nie Płaczą
Chyba słyszeliście, a nawet oglądaliście tą polską, sensacyjną komedię z Maciejem Stuhrem w roli głównej. Co sądzicie o tym filmie, jakie wg was były najlepsze sceny?Zapraszam do dyskusji!
Pamiętam, jak oglądałam to z klasą w szkole na języku polskim ;]
No więc siedzimy w sali i oglądamy, a nauczycielka coś tam robiła na końcu i tylko powtarzała: `Co ja wam pozwoliłam oglądać?` Nagle do klasy weszła katechetka, a z telewizora leciał w tej samej chwili tekst: `Czego kurwa chcesz?!` Ona speszona wyszła, a cała klasa w śmiech. Patrzymy się do tyłu na nauczycielkę, a ona cała czerwona i zwija się ze śmiechu
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
To jest klasyka Polskich komedii. Uwielbiam ten film tak jak inne polskie produkcje np. Killer, Kariera Nikosia Dyzmy, Fuks. :) Killera to znam na pamięć. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum