_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
pająka, gorsze? ja zawsze myslałam że gorsze jest zjedzenie dżdżownicy bo ona ma w środku takie flaczki i pewnie tłusta jest, a pająk jest suchy, czyli prawie jak chipsy
BlackSmile napisał/a:
Dowiedzieć się, że masz 4 letniego braciszka, czy że jesteś adoptowana?
że jestem adoptowana
pobić 5-letniego chłopca czy zostać pobitym przez 5-letniego chłopca?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
pająka, gorsze? ja zawsze myslałam że gorsze jest zjedzenie dżdżownicy bo ona ma w środku takie flaczki i pewnie tłusta jest, a pająk jest suchy, czyli prawie jak chipsy
Nie wiem nie jadłam. Ale ja pająków nie cierpię, boję się ich xD
Pobić 5 letniego chłopca. Ja zostałam pobita przez 6 letnia dziewczynkę xD
Gorsze jest mieć sucho w gardle czy mokro w butach? xD
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum