Mam problem, nie wiem co mi jest i co mam z tym zrobić..
Po pierwsze nie jestem w ciąży, a mam takie objawy, boli mnie w podbrzuszu, spóźnia mi się okres i mam obolałe piersi, czy coś mi jest? wiem, najlepiej udać się do lekarza, ale chciałabym wcześniej wiedzieć, czy może wiecie co mi może być. [?]
Na moje oko po prostu zbliża Ci się okres (: Pewnie dzisiaj już dostałaś, może nawet wczoraj wieczorem, a jak nie, to pewnie to tylko kwestia godzin.
Od razu poczujesz się lepiej (: Witamy w klubie kobiet z pms.
Swoją drogą, jak długo Ci się spóźnia?
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
moja kumpela miała coś podobnego. jeżeli koleżaki wyżej mylą się, a pewnie tak nie jest to zaczy że masz kamienie.. miała ogromny brzuch.. i tak jakby była w ciąży.. to gdzieś w okolicach jajników musisz mieć..;/
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Jeśli napewno masz pewność że to nie ciąża to ok. Ale tą pewność musisz mieć.
Właściwie wszystko ważne zostało już napisane.
Okres czasem się spóźnia, jest to spowodowane stresem, złym odżywianiem itp itd.
Co do obolałych piersi i bólu w podbrzuszu to też ok, możliwe że wkrótce albo już dostałaś okres.
Jeśli jednak dalej nie masz okresu i coś cię niepokoi to tup tup i do ginekologa;)
i daj znać jak tam i co tam;P
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
okres ogólnie mi się już spóźnia około dwóch tygodni, a nic nie wskazuje na to żeby był, a w ciąży nie jestem, bo nie mam jak zajść, noo chyba, że przez tak zwane buzi, buzi :P no ale każdy wie, że tak się nie da.. chyba nic mi nie pozostaje tylko iść do lekarza, jak tylko będę wiedziała co mi jest, dam znać ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum