Wysłany: 2008-10-28, 17:50 Co myślicie o dziewczynie która..
Chodzi mi tu o odpowiedzi chłopaków. Co myślicie na temat takiej dziewczyny?
Chodzisz z dziewczyną, nagle się dowiadujesz od niej że ona się tnie.. Lub przypadkowo zobaczyłes jej rany,blizny..
Co robisz w takiej sytułacji?
Rozmawiasz z nią czemu to robi?
Jesteś z nią nadal bez względu na to co robi czy rzucasz ją uwarzając, że taka dziewczyna ma coś nie tak z psychiką.. ?
Rzucam? Nie nie nie. Kocham ją więc zostaje z nią. Na pewno bym z nią rozmawiał. Pewnie postarał bym się ją nakłonić aby udała się do psychologa. Robił bym wszystko żeby przestała.
Rzucam? Nie nie nie. Kocham ją więc zostaje z nią. Na pewno bym z nią rozmawiał. Pewnie postarał bym się ją nakłonić aby udała się do psychologa. Robił bym wszystko żeby przestała.
Na pewno jestem tego samego zdania co kolega. Takiej dziewczynie trzeba pomóc bo właśnie to ona potrzebuję pomocy nie można jej odrzucać i się odsuwać jak najdalej to by było najgorszym głupstwem. Bo może jej przyjść do głowy coś gorszego zaczyna się od małych rzeczy...Trzeba jej pokazać, że nie jest sama, że to właśnie na Tobie może polegać i oczywiście przed ten dowiedzieć się jaki jest ten problem, że ów dziewczyna tak postępuję i przeciwdziałać niemu
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Mpgę? Mogę, myślę wszelako więc gdybym była chłopakiem to raczj szybko bym się dowiedziała że moja dziewczyna się tnie, bo gdy ktoś się tnie to znaczy że coś z nim nie tak, a to zazwyczaj na wierzch wychodzi.
No a poza tym to wiadomo że każdy napisze że by pomógł porozmawiał, owszem. Tylko może się znaleźć chłopak który się takiego czegoś wystraszy i ucieknie;) ale wtedy to będzie świadczyć o tym że dziewczyny nie kocha.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A co mają myśleć? Jedni pomagają, drudzy tylko spojrzą z politowaniem i rzucą hasło "ciał, bella". To zależy od chłopaka i od stopnia jego wrażliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum