A to je jeszcze dopiszę co my wyprawiały¶my z kumpel± już na ostatnich lekcjach polskiego ;D Oczywi¶cie codziennie jadły¶my jakie¶ chipsy czy bake rollsy [nauczycielka już przestała zwracać na to uwagę]. Kiedy¶ w paczce był tatuaż, a że ja polskiego nie lubię i zawsze mi się nudzi, to postanowiłam koleżance zrobić ten tatuaż i zrobiłam ;D a na dodatek bez wychodzenia z ławki Wystarczyły tylko chusteczki i woda mineralna xD Nauczycielka tylko pokiwała głow±
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jeste¶my stworzeni z dwóch kontrastuj±cych idei: miło¶ci i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Gadam z wszystkimi, których mam w zasięgu wzroku bawię się z przyjaciółk± (siedzimy razem w ławce) A że zawsze mam ze sob± pamiętnik, jak jej nie ma to sobie bazgrole. Czasem zasypiam, siedzę w pierwszej ławce, a nikt tego nie zauważa .
_________________ Wyjeżdżam na dwa tygodnie, ale to nie znaczy że nie będę pisać (czy znaczy?) Może będę pisać, może nie. Zobaczę.
Czasem spie... Jem;d ,pisze sms'y lub gram, gadam z ziomalkami, rysuje..
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
najczę¶ciej udaję, że słucham, a tak naprawdę oddaję się marzeniom ;D .
miło jest sobie tak odbiec od rzeczywisto¶ci na nudnej lekcji.
dla mnie, prawie każda lekcja jest nudna.
moi nauczyciele nie maj± daru opowiadania, potrafi± tylko smędzić.
Wszystko co się da =)=) ¶mieję się (a potem płaczę i szukam chusteczek po klasie jak nie wzięłam ze sob±), ¶piewam, ¶pię, rozmawiam, wygłupiam się, rysuję, piszę co¶ bez sensu, "zdobię" zeszyt =) i można by tak jeszcze wymieniać i wymieniać =)=) jedyne czego nie mogę się doczekać, to wła¶nie tych nudnych lekcji, których jest na prawdę sporo =))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mie¶ci się ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum