Co robicie w wolnej chwili, czytacie ksi±żke, idziecie na piwo, do kina na kregle na bilard? Jest tego dużo więc oczekuje długich i wyczerpujacych odpowiedzi ;)
_________________ rara avis // qui tacet, consentire videtur
W wolnym czasie to zazwyczaj sie obijam, ale jeżeli już to na miasto z moj± paczk± znajomych , pisze na forum(lub gg ale jak taki pokemon napisze to szału można dostać)
ogl±dam tv (jak się trafi to jaki¶ meczyk a ostateczno¶ć to programy rozrywkowe) słucham muzyki i korzystam z kompa. Często też jeżdżę rowerem lub na basenik po pływać
_________________ skończy się pokolenie JP2 zacznie sie pokolenie analfabetów
Go¶ć kradnie orzeszki ze snikersów
W wolnym czasie: robię dużo rzeczy, często też po prostu zwyczajnie się nudzę. (jak to się robi to chyba nikomu tłumaczyć nie muszę ).
A więc gdy mam chwilę dla siebie:
- siedzę przy kompie lub przy tv(ale przy tym to bardzo rzadko). Siedz±c przed komputerem piszę sobie na forach, gram w jakie¶ gry, piszę na gg, albo po prostu zajmuję komputer na zło¶ć bratu.
- słucham muzyki, ¶piewam, czasami sobie tańczę w mojej samotni(czyt. pokoju)
-czytam ksi±żki
-maluję, rysuję, szkicuję
-ćwiczę
-marudzę rodzicom
wiele wiele by tu można jeszcze napisać, ale palce mnie bol± więc nie piszę
_________________ ...czasem trzeba zamilkn±ć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Wiele rzeczy siedze na kompie,gram,czytam,tworze(muzyke) ,spiewam se xD , spotykam sie z kumpelami,melanzuje itp ..
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY Sˇ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZˇ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważaj±c na słowa,Je¶li chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum