Hehe, ja też wolę jak facet ma owłosione nogi niż jak ma wydepilowane jak baba xD
BTW może mi ktoś wytłumaczyć (bo niemal wszyscy to wymieniali) co wy macie do długich włosów u facetów??
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
No właśnie jak facet ma zadbane, długie włosy to dlaczego mają się nie podobać? Jak wspomniałam ważna jest higiena osobista, więc nie wiem czemu kogoś to aż obrzydza.
Co do długości włosów u faceta ( na głowie oczywiście) To ja już bym wolała krótkie włosy. Długie nie wywołują u mnie jakiegoś obrzydzenia, ale też niezbyt mi się podobają. Po prostu taki już mój gust;)
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Tak to czytam wasze wypowiedzi i sobie myślę jak to dobrze, że mam w domu wodę :P, że się nie depiluję xD, nie mam brudnych paznokci, co do włosów to mam krótkie:P i używam perfumów ^^, ale dobra nie offtopuję już , Aha jeszcze jedno często piszecie brak higieny hmm waszym zdaniem płci męska w ogóle się nie myję i nie dba chociaż w jakimś stopniu o siebie? sorki, ale musiałem swoje 3 grosze dorzucić
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Aha jeszcze jedno często piszecie brak higieny hmm waszym zdaniem płci męska w ogóle się nie myję i nie dba chociaż w jakimś stopniu o siebie?
Czytanie ze zrozumieniem
Pytanie było: `Co Was obrzydza w wyglądzie mężczyzn?` Większość odpowiedziała, że brak higieny. I to nie chodzi o to, że nikt się nie myje Ale są takie przypadki, że aż dosłownie nas odrzuca od takich osób ;P
Wy pewnie też nie darzycie wielką sympatią dziewczyny, które nie dbają o swój wygląd i higienę :P
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
BlackSmile, wiesz z dziewczynami to może trochę jest inaczej przynajmniej tak mi się wydaję, większość dziewczyn dba o siebie, no tak ale masz rację są i takie co w ogóle mają to gdzieś...Higiena powinna stać na pierwszym miejscu, a wygląd wiąże się właśnie z nią, zdecydowanie odrzucają mnie dziewczyny, które o siebie nie dbają, ale szczerze to mało co znam takie dziewczyny, chodź są wyjątki nie zaprzeczę :P
_________________ Jestem idiotą że to co mam przy sobie najpiękniejsze trace coraz bardziej odsówa ona sie...
Przeraża mnie u facetów całkowity brak higieny, owłosienie pod pachami, brudne buty, syf za paznokciami, plamy na koszulkach, nie mówiąc o zapachu tych koszulek.
Gdy spotykam pierwszy raz faceta zawsze patrzę na dłonie i buty. Jeśli dłonie są zadbane a buty czyste, to ma już dużego plusa :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum