A więc obrzydza a raczej odrzuca mnie jak:
-ma zepsute, czarne lub żółte krzywe zęby. Blee
- ma wąsy (cholernie mi się to nie podoba)
-jest za gruby lub za chudy
- ma twarz całą w pryszczach
-oczywiście brak higieny też
i to chyba na tyle. Jak coś wymyślę to dopiszę
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
-ma zepsute, czarne lub żółte krzywe zęby. Blee
- ma wąsy (cholernie mi się to nie podoba)
-jest za gruby lub za chudy
- ma twarz całą w pryszczach
-oczywiście brak higieny też
i dodam jeszcze brudne ręce i paznokcie :)
no i w tym braku higieny bym dożuciła jeszcze przepocone ciało (wiadoo że chłopaki sie pocą po bieganiu itp rozumiem to , ale na dyskotece w pubie czy na ulicy już nie rozumiem )
Wąsy nie są zbyt seksowne :D, brak higieny. nieświeży oddech. I brud za paznokciami.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
a mnie obrzydzają hm..
-mocno owłosione pachy.. są obleśne, szczególnie w lato.. i jeszcze jak chłopak nie dba o higienę..
-Trądzik na całej twarzy.
-Długie, tłuste włosy.. ble
-Nieświeży oddech ..
-Brud za paznokciami
-Brzydko pachnące ubrania.. i jak do takich się przytulać..
Długie włosy, czasami nawet ładnie wygląda, ale nie gustuje w mężczyznach z długimi wlosami.
Jak nie dba o higienę.
Jak sie zachowuje 'gejowato'.
Jak ma makijaż... Spotkałam się już z czyms takim u faceta...
_________________ "Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał."
a mnie obrzydzają brudne dłonie, zbyt obcisle ciuszki, jak nie pachnie ladnie tylko wiadomo sie spoci i smierdzi..;/, zolte zeby i brudne wlosy i dlugie..;/
_________________ W salonie dama
W kuchni kucharka
W sypialni dziwka
Długie włosy, czasami nawet ładnie wygląda, ale nie gustuje w mężczyznach z długimi wlosami.
Długie są najpiękniejsze Jeszcze nie spotkałam kolesia z długimi włosami, który by mi się nie podobał z wyglądu BTW dziś widziałam kolesia z włosami do pasa Śliczny był xD
A co do tematu, to zgadzam się z:
Cytat:
różowe ubranka na (?)mężczyźnie(?)
i brak higieny...
_________________ ,,Czasem udaje mi się napisać świetny tekst.. potem słyszę w głowie cudowną muzykę... Myślę sobie - o rany, to jest lepsze niż Led Zeppelin! Wracam do domu, puszczam płytę i uświadamiam sobie, cholera, to był Led Zeppelin..." - Axl Rose
Popieram zdanie WifeOfDevil. Długie włosy u mężczyzn są bardzo piękne. Oczywiście zadbane. Mało kiedy oglądam się za facetami. Ale jak widzę chłopaka w długich włosach, to chcąc, czy też nie, mój wzrok sam na niego 'leci' ^^ To jest po prostu silniejsze ode mnie. Ale nie o tym tu miałam pisać.
Więc co mnie obrzydza w wyglądzie mężczyzn? Hmm... różowa bluzeczka. Nie wiem, jak facet może ubrać coś takiego... Brak higieny... i jak coś jeszcze wymyślę, to napiszę :))
_________________ <3
... Kocham Cię już wiem
Jedno słowo, cichy szept
Kocham Cię już wiem
Jedno słowo a tyle mieści się ...
tak . na pierwszym miejscu brak higieny osobistej . (((; .
poza tym to wąsy czy też kozia brodka, to że jest albo za chudy albo za gruby, owłosione nogi, gdy chodzi cały spocony, długie włosy, brudne ręce . ;))) .
i tyle . :D
właściwie dlaczego dałaś swojeje koleżance buziaka? Coś ostatnio plaga z tymi buziakami dajecie je sobie za nic, a iż mnie takie coś denerwuje więc radzę się powstrzymywać / Buka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum