najlepszym sposobem na złamane serce i starą miłość jest nowa miłość.
Czas leczy rany. Szczególnie w tym wieku.
Wiadomo że jak się było z partnerem 20 lat i on chce rozwodu to jest się ciężko pogodzić z jego stratą.
Więc póki jesteśmy w takim wieku w jakim jesteśmy, to czas leczy rany. Dlatego wszystko przed nami
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Pewnie, że czas leczy rany. I to nie tylko chodzi o złamane serce, jak i o przyjaciół czy śmierć kogoś bliskiego.
Po pewnym czasie wiadomo, człowiek coraz więcej szczegółów zapomina, przestaje o tym myśleć, aż w końcu się zapomni o tym uczuciu ;)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Tylko czas leczy rany po "prawdziwej miłość" bo jak sie kogos kochało naprawde nie da sie zastąpic tej osoby inna.. moze to troszke pomóc ,ale na całkowite zapomnienie potrzeba czasu...
_________________ NIE SŁUCHAM LUDZI KTÓRZY SĄ GŁUSI CHOCIAZ SŁYSZĄ :]
Nie pamiętam tego,
Co warte zapomnień,Robię co lubię, Nie zważając na słowa,Jeśli chcesz mnie skrytykować,
Lepiej milczenie zachowaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum