Kupuję czasem Joya alboo Machinę. Natomiast odrzucają mnie dziewczyny, które czytają Bravo bądź Bravogirl, aż żal mi tych biednych drzewek, które zostały ścięte po to, żeby taka osoba mogła przeczytać co nowego u Billa i mieć problem, jaki kolor błyszczyka wybrać.
Jakoś w klasie 5-6 kupowałam victora juniora. I czasami supervolley'a albo magazyn siatkówka, ale to czasami, jak sobie je przeglądne w sklepie i zobacze ze jest cos co mnie interesuje, np. jakis wywiad, czasem fajny plakat to kupuję.
_________________ To nie my przychodzimy na świat, lecz świat przychodzi do nas. Urodzić się, znaczy tyle, co dostać cały świat w prezencie
Ja też kupywałam Victora Juniora.
Poza tym nie obeszło się bez BRAVO, BRAVO GIRL, Dziewczyny i TWIST'a ;D
naszczęscie już wyrosłam :D teraz jak mi któraś z tych gazetek wpadnie w ręcę to tylko horoskop (uzależnienie) i odkładam :D
_________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. ;)
Też w podstawówce czytałam Victora Juniora, gdzieś to nawet jeszcze mam ;P
A teraz, to czytam tylko program telewizyjny i czasem jakieś gazety plotkarskie mamy ^^
_________________ `Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz...`
Jesteśmy stworzeni z dwóch kontrastujących idei: miłości i strachu. Wybierz jedno z nich i żyj.
Axl Rose
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum