Czytam BravoSport i SuperVolley. W BravoSport s± fajne krzyżówki i często ciekawe artykuły. SuperVolley kupuję, bo interesuję się siatkówk±, a tam można poczytać o aktualnych wydarzeniach w tym sporcie, a także o historii i taktyce gry. Maj± też często niezłe wywiady z siatkarzami/siatkarkami. Czasem kupuję też TerazRock.
Hmm ;)
Ja kupuję regularnie Victora Gimnazjalistę, bo s± tam bardzo fajne artykuły nt szkolnego życia, wycieczek i różnych fajnych rzeczy, jest k±cik porad, s± rzeczy potrzebne do szkoły(np z chemii wyja¶nione kasy dokładnie, z matematyki ostrosłupy, z biologii anatomia itp :)) s± również różne przydatne zwroty po angielsku, niemiecku, dotycz±ce danej pory roku(np ostatnio o wakacjach było) i ogólnie fajne się czyta :)
A tak to b.rzadko jakie¶ Bravo, albo inne tego typu gazety, ale to - tak jak mówię - bardzo rzadko ;)
a ja kupuje czasami jakies czasopisma jak juz nie mam co czytac i mi sie nudzi albo jest jakis fajny prezencik
najczesciej kupowane to bravo, popcorn, typowo mlodziezowe gazetki kupuje
Kiedy¶ zawsze kupowałam gazetki typu Twist, Dziewczyna, Bravo czy Victora Gimnazjaliste. Teraz to nie kupuje juz tak dużo gazetek, ale jak się zdarzy to najczę¶ciej JOY :)
Ja praktycznie żadnych gazet nie kupuję.
A jak czytam, to najzwyczajniejsze w ¶wiecie ;p Claudia, Olivia, Naj i co¶ w tym stylu ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Ostatnio zmieniony przez Aniołek 2008-08-18, 13:32, w cało¶ci zmieniany 1 raz
ja lubię Focusa (bo jest ciekawy), Wiedzę i Życie oraz ¦wiat Nauki (bo s± m±dre i można z nich wiele wynie¶ć) i Pani± (bo jest kobieca i ma interesuj±ce artykuły)
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum