Wysłany: 2008-06-03, 13:41 Czego nie lubicie w kobietach?
Temat bardziej skierowany do męzczyzn/panów/chłopaków xD
Hmm gdy poznajecie nowa dziewczyne co wam sie zazwyczaj w niej nie podoba? Jakie zachowania was draznia? co byscie chcieli w niej zmienic?
_________________ ♥ Why do all good things come to an end? :((( ♥
Jesli juz ze soba jestesmy, to najbardziej wqrzalo by mnie to, ze gada i oglada sie za innymi chlopakami :P Po prostu zazdrosc.
@down
A idz ty :P Zaspany dzien, zalamka po smierci Agaty, ogolnie dzien spieprzony ;/
@Topic
Nie podoba mi sie to, gdy nie jest rozmowna...
Ostatnio zmieniony przez saivet 2008-06-04, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Dziewczyny, oraz (nieliczni) chłopacy: co was drażni w zachowaniu dziewczyn? a co w zachowaniu chłopaków?
A więc mnie bardzo drażni to jak np. przechodzi koło mnie jakaś dziewczyna i mierzy mnie z góry na dół, jak ja wyglądam, w co jestem ubrana. Bardzo denerwujące jest też to że dziewczyny z natury są bardzo wredne i obgadują. Oraz denerwuje mnie duże przywiązanie dziewczyn do mody i nieustające chichotanie i robienie wokół siebie szumu.
A u chłopaków denerwuje mnie to że..hmm kurcze chyba nic. niech no pomyślę. E chyba jak narazie nic nie wymyślę.
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
A więc mnie bardzo drażni to jak np. przechodzi koło mnie jakaś dziewczyna i mierzy mnie z góry na dół, jak ja wyglądam, w co jestem ubrana
A zauważyłaś, że faceci mierzą natomiast kobiety z dołu na górę???
U dziewczyn nie lubię konkurencyjności- straszna zawieś się w nich tworzy przez to.
Czego nie lubię u Panów?
Nie lubię jak czekam na przejściu dla pieszych bez sygnalizacji i taki właśnie zatrzymuje się przede mą specjalnie aby mnie przepuścić. Może dla niektórych to miłe ale dla mnie nie, bo gdy przechodzę przez to przejście czuje wzrok tego gościa na sobie a gdy ma przy sobie innych panów w samochodzie to wiem doskonale że puszczają sobie na mój temat jakieś komentarze. Dla nie to jest dosyć krępujące . A denerwujące jest to natomiast jak idę ulica i jedzie taki jeden z drugim i klakson na mnie. Nie raz już się tak przestraszyłam, że aż podskoczyłam na tym chodniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum