Heja, mam na imię Łukasz, mam 18 lat, lubię czasem popisać na tego typu forach, mieszkam w Kielcach. Lubię Rocka, naleśniki, truskawki i sok jabłkowo-miętowy ;) . Za to nie lubię włazidupstwa, nie znoszę gdy ktoś nie ma swojego zdania i ciągle je zmienia (np. w jakimś temacie na forum), i nie cierpię jak ktoś robi ze mnie głupka, lub z kogoś innego. Bywam czasem ironiczny i złośliwy, dlatego taka mała prośba, nie traktujcie moich postów dosłownie przynajmniej nie słowo w słowo ;)
Co oferuję od siebie? No przede wszystkim siebie
Eheheh :) postaram się dużo pisać i w ogóle, bo jestem straszna gaduła, mam nadzieję, że znajdę swój kąt ;) no to tak ogólnie; cześć wszystkim, nie?;D
najlepsze z naleśnikami w naleśnikach naleśnikowych
eheheh :D się wie :D
najbardziej to z dżemem wiśniowym, bo ogółem tylko takie jadam, z serem też nie pogardzę ale musi być śmietana tylko tkie z serem z serem, a nie, sru jak z dżemem tylko farsz to ser ;-P tak się nie bawię.
Nie odchodź zbyt szybko, bo brakuje na tym forum chłopaków :)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum