Witam wszystkich i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ciężko jest opisać siebie w kilku zdaniach, więc jeśli jesteście czegoś ciekawi, to pytajcie. Pozdrawiam.
Mam 18 lat, interesuję się chyba wszystkim po trochu. Przez całe swoje 18-letnie życie nie udało mi się dokładniej tego sprecyzować :D Muzyki tez słucham każdej, a właściwie miałam w swoim życiu kilka etapów i w każdym gościł inny rodzaj muzyki, włącznie z disco-polo, techno, rap, hip-hop, muzyką poważną i ciężkimi brzmieniami. Mam ulubionych wykonawców z każdego rodzaju. Jedyne czego nie zniosę to country.
BlackSmile napisał/a:
Ja także mam nadzieję, że zostaniesz z nami i dołączysz na dłużej do naszego grona ;)
Też mam taką nadzieję i szukam wolnej chwili żeby rozejrzeć się po forum, bo mam takie głupie przyzwyczajenie, że chce wiedzieć jak najwięcej i zazwyczaj czytam wszystko.
_________________ "Proszę nie mów muszę odejść, tyle jeszcze na nas czeka.
Nawet jeśli to co było już nie wróci,
nawet jeśli dziś już nic to nic nie znaczy."
MagicalFire, no tak... na początku myślałam, że coś mi się pomieszało xD
Oj wiem, przecież zorientowałam się...nie jestem aż tak niekapliwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum