Nazywam sie Aleksandra. Mam 19 lat. Mieszkam w malej miscinie na wschodzie Polski. trafilam na to forum z przegladarki internetowej, mam nadzeje, ze zostane tutaj na bardzo dlugi czas.
Aktualnie, to jakos nie mam zainteresowan, bo duzo czasu mi pochlania praca, ale ogolnie, to lubue poczytac dobra ksiazke, spotkac sie ze znajomymi od czasu do czasu... :) Film, moda itp.
Mam tez pytanie...nie moge wstawic avatara, a mysle, ze ie jest on duzy. Pisze, jaki musi byc jego rozmiar doklady, ale z tego, co widze, to niektorzy maja naprawde duze avatary, a mi ie nawet taki maly wstawic nie chce...
Mroczna Sadystka możliwo¶c wstawienia avarta jest dopiero po napisaniu 10 warto¶ciowych postów (bo te nie zostaj± kasowane) więc bierz sie do pracy i nie szczędz klawiatury:)
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszło¶ci, ani w przyszło¶ci. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Je¶li kiedy¶ uda ci się trwać w teraĽniejszo¶ci, staniesz się szczę¶liwym człowiekiem.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum