Witam ;)
Nazywam się Kamila. Mam 15 latek i pochodze z południowo-wschodniej części Polski. Trafiłam tutaj dzięki niezawodnej wyszukiwartce google ;p
Interesuję się sportem, lubię czytać, słuchać muzyki.Za dużo siedzę przy komputerze, aczkolwiek kocham spędzać czas na świeżym powietrzu.Uwielbiam szaleć, bawić się, spędzać czas z przyjaciółmi. Czasami mam lekkie odchyłki od normy heh. Jeśli już coś można o mnie powiedzieć, to z pewnością to, że jestem zwariowana. Czasami, jak każdy chyba, lubię sobie jednak odpocząć od świata i ludzi , położyć sie na zielonej trawce i poprostu troszkę pomyśleć o swoim życiu ;p
MAm nadzieję, że mnie polubicie i będziemy mieli okazje troszkę popisać na tym forum : )
Pozdrawiam cieplutko i wakacyjnie
_________________ `Życie nauczyło mnie jednego:
Chodzić z podniesionym czołem,
ale zawsze patrząc pod nogi`
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Taki mam zamiar :) Mam nadzieję, ze wniosę coś wartosciowego ze sobą do dyskusji ;)
Ksiązki...hmm...w sumie to rózne. Thrillery,romansidełka 8),jakies zabawne, na faktach, pamiętniki... Pff...byleby by akcja była ciekawa, treść choć troche wartościowa, a styl poprawny :)
Sport...
Gram w siatkówkę,lubię czasem pooglądać mecze piłki nożnej,koszykówki... Ogólnie to próbuje wszystkiego ;)
Ostatnio zmieniony przez Mistines 2008-08-10, 23:05, w całości zmieniany 1 raz
to jeszcze odpowiedz na najważniejsze pytanie jakiej muzyki słuchasz?
I takie jeszcze jedno pytanie o którym wcześniej zapomniałam: dlaczego masz taki nick a nie inny?
_________________ ...czasem trzeba zamilknąć,
żeby zostać wysłuchanym ...
Słucham niemal wszystkiego :)
Żaden rodzaj nie jest mi obcy.
Nie mam ulubionego zespołu-raczej pojedyńcze kawałki poszczególnych ;)
Choć gustuję bardziej w spokojniejszych nutach.
CO do mojego nicku-przyplątał mi sie do główki pewnego pięknego dnia do tej pory został ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum